Në orbitën e Natës së Kadrit…

02/07/2016

Nata e Kadrit është mundësi zgjimi… Nga hutimi, nga egoizmi, nga vetëkënaqësia, nga dëshira për t’u dukur ç’ka realisht nuk jemi, për t’u pastruar nga hilet, hipokrizia, varfëria e shpirtit, rendja pas botës, ndjenjat e […]

“Mos hezito të kthehesh nga All-llahu…”

28/06/2016

Tashmë që ditët plot mëshirë, falje e bujari të Muajit Ramazan 1437, po kalojnë njëra pas tjetrës, është me vend që gjithësecili prej nesh të shfrytëzojë kohën e tij për të kërkuar falje për gjynahet […]

Në kujtim të dijetarit Shejkh Muteveli Shaaravi…

17/06/2016

Me 17 qershor 1998, ndërroi jetë në Kajro “imami i duatëve”, Shejkh Muteveli Shaaravi. (Mutevel-li Esh-Shaarawi). Nuk besoj se ka student teologjie dhe thirrje islame, nga brezi im, të mos jetë dashuruar me stilin, elokuencën, […]

1 21 22 23 24 25 27