“Mos hezito të kthehesh nga All-llahu…”

28/06/2016

Tashmë që ditët plot mëshirë, falje e bujari të Muajit Ramazan 1437, po kalojnë njëra pas tjetrës, është me vend që gjithësecili prej nesh të shfrytëzojë kohën e tij për të kërkuar falje për gjynahet […]

Në kujtim të dijetarit Shejkh Muteveli Shaaravi…

17/06/2016

Me 17 qershor 1998, ndërroi jetë në Kajro “imami i duatëve”, Shejkh Muteveli Shaaravi. (Mutevel-li Esh-Shaarawi). Nuk besoj se ka student teologjie dhe thirrje islame, nga brezi im, të mos jetë dashuruar me stilin, elokuencën, […]

“Lavdi të Madhit Zot!.. – LAVDI!”…

16/06/2016

Emocionet e kësaj nate nisën që në momentin e parë të mbërritjes përballë Xhamisë së Plumbit. Ka një sekret të madh ky vend. Ka një përshpirtje që s’e shpjegon dot; o e ndjen, o s’e […]

1 24 25 26 27 28 30