Islami folklorik, nuk është feja ime!

24/07/2016

Lexova sot, shënimet e një biznesmeni kinez, që thoshte, se disa tregtarë muslimanë më kërkojnë të vendos emrat e firmave të njohura ndërkombëtare, si etiketë mbi mallrat që blejnë prej meje. Të njëjtët, refuzojnë ushqimin […]

Frymëzime nga burimet e kulluara të Imam Keutheriut…

20/07/2016

Para ca ditësh më ra në dorë libri me titull: “Mekalatul-Keutheri”, një përmbledhje e mrekullueshme studimesh dhe vështrimesh fetare me vlerë të madhe, nga zëvendësi i Shejkhul-Islamit të fundit të hilafetit osman (Shejkhul-Islam Mustafa Sabri), […]

Psherëtima në një natë hendeku…

16/07/2016

Ky shekull është shekulli i Islamit, i rizigjimit dhe i kthimit te lavdia e shekujve! Shekulli i thyerjeve të mëdha, i çlirimit të krenarisë së nëpërkëmbur, i pastrimit të madh nga ndotjet e mëdha..! Por, […]

Atyre, që “ju bahet ferra Brahim”..!

14/07/2016

Përherë kam menduar se disa prej këtyre, që shiten për intelektualë, gazetarë, botues, analistë e të ngjashëm, (normalisht, jo të gjithë), janë njerëz seriozë, njerëz që janë lodhur për t’u larguar nga provinca drejt metropolit […]

1 30 31 32 33 34 37