Në kujtim të dijetarit Shejkh Muteveli Shaaravi…

17/06/2016

Me 17 qershor 1998, ndërroi jetë në Kajro “imami i duatëve”, Shejkh Muteveli Shaaravi. (Mutevel-li Esh-Shaarawi). Nuk besoj se ka student teologjie dhe thirrje islame, nga brezi im, të mos jetë dashuruar me stilin, elokuencën, […]

“Lavdi të Madhit Zot!.. – LAVDI!”…

16/06/2016

Emocionet e kësaj nate nisën që në momentin e parë të mbërritjes përballë Xhamisë së Plumbit. Ka një sekret të madh ky vend. Ka një përshpirtje që s’e shpjegon dot; o e ndjen, o s’e […]

Mesazhi i fillimit të Ramazanit 1437/2016

05/06/2016

MESAZHI I FILLIMIT TË RAMAZANIT 1437/2016 Të dashur dhe të nderuar besimtarë muslimanë, bashkëqytetarët e mi, Me këndimin e ezanit të akshamit të kësaj dite, e dielë, më 5 qershor 2016, në horizontet tona shfaqet […]

1 32 33 34 35 36 37