Më fal për vonesën, Sulltani im..! 

29/05/2016

29 maj 1453. Kjo është një ditë përkujtimore. Shënon marrjen e Kostandinopjës nga Sulltan Mehmet Fatihu, i biri i Sulltan Muradit të 2-të. I teti sulltan i hilafetit tonë osman, Hilafetit të shqiptarëve! Ai ishte […]

Madhështia e një dëshmie profetike…

19/05/2016

Fjala që sahabiu i nderuar, Temim Ed-Dari (r.a) ka dëgjuar nga Resulull-llahu (a.s), i cili thoshte: “Do të mbërrijë kjo fé, ku ka mbërritur nata dhe dita…”, më kumbon më ëmbël se asnjëherë tjetër, sa […]

Mirë se erdhe, Hoxhë..!

16/05/2016

Sot, qytetin e Shkodrës e vizitoi një njeri i bardhë, prej atyre që ta kujtojnë Zotin, fenë, besimin, moralin, virtytin, dijen e urtësinë, me heshtjen e tyre, me një vështrim të shoqëruar me një buzëqeshje […]

1 33 34 35 36 37