Po vjen Fryma e Mubarekut Ramazan, o njerëz..!

01/06/2016

Para dy netësh, një i ri musliman prej atyre, me të cilët na takon të mburremi, (për moralin, edukatën, mirësjelljen, formimin dhe rrugët e hallallit në jetë), më komunikoi dhe më kërkoi kontaktet e dy […]

Më fal për vonesën, Sulltani im..! 

29/05/2016

29 maj 1453. Kjo është një ditë përkujtimore. Shënon marrjen e Kostandinopjës nga Sulltan Mehmet Fatihu, i biri i Sulltan Muradit të 2-të. I teti sulltan i hilafetit tonë osman, Hilafetit të shqiptarëve! Ai ishte […]

Madhështia e një dëshmie profetike…

19/05/2016

Fjala që sahabiu i nderuar, Temim Ed-Dari (r.a) ka dëgjuar nga Resulull-llahu (a.s), i cili thoshte: “Do të mbërrijë kjo fé, ku ka mbërritur nata dhe dita…”, më kumbon më ëmbël se asnjëherë tjetër, sa […]

1 34 35 36 37 38