“Kerametin! Ma këndo mue një Jasinë Sherifë!”

30/01/2019

Ditëve të fundit, iu përkushtova leximeve mbi rrethimin e Shkodrës nga serbo-malazezët, në prag të pavarësimit dhe pas tij. Bashkëbisedova në heshtje me disa personazhe dhe ndjeva dhembje, por edhe shumë krenari! Fillimisht, ishte zonja […]

Asgjë e mirë nuk humbet tek All-llahu i Madhëruar..!

18/01/2019

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të vetëm të gjithësisë; Krijuesit të gjithçkaje, pa pasur nevojë për asgjë; Furnizuesit të gjithësisë, pa e dëmtuar asgjë pushtetin […]

Rruga e jonë vazhdon..!

05/01/2019

📍 Kur mbroj interesin e komunitetit tim, ndjej se afrohem me Zotin e gjithësisë, i Cili na krijoi të ndjekim rrugët e forcimit të së mirës, korrigjimit të së keqes dhe mosbërjes kompromis në kurriz të […]

Orë tavafi…

01/01/2019

Orë e vonë. Ndoshta herët. Orë tavafi. Qabe tavafesh, zbukuruar me kohë të bekuara plot orë adhurimi. Në tavaf nuk ka orë. Koha, përgjatë tavafit, lundron si në krahë melekësh, në sjelljet e përhershme përreth […]