Ruaje shëndetin dhe mos u bëj bjerraditës!

13/10/2020

Janë dy hadithe, që shumë prej nesh neglizhojmë thelbin e tyre, për të cilin, Resulull-llahu (a.s) na tërheq vëmendjen. Hadithi i parë: “Përfito nga pesë gjëra, para pesë të tjerave: nga rinia jote para pleqërisë […]

Lamtumira që ngacmon besën në kujtime…

12/10/2020

Stina e vjeshtës më sjell përherë me vete aromën e miskut të Medines, që përzihet në mënyrë të papërshkrueshme me flladet e freskëta të sabaheve në Shkodër. Në një si-ritual, thuajse të përditshëm, pres në […]

Ky Islam është shpresa e këtij shekull!

03/10/2020

Ky Islam është Dritë e pastër, që nuk njolloset nga askush në botë! Pra, sikur të mblidhen krejt djajt e botës për ta njollosur sadopak këtë Islam të pastër, nuk do ia arrijnë, të dashurit […]