“Aty ku bie, ngrihet!”…

28/12/2022

“Aty ku bie, ngrihet!”… “Nuk ka reforma fetare, a sociale, pa reforma politike! Nuk rilindet dituria dhe feja, në formën e duhur, pa u rilindur politika me seriozitet!”, thoshte Imam Abdulhamid bin Badis, para dijetarëve […]