Meditime (46)

08/08/2021

E dua kaq shumë Damaskun, sa i fshihem mallit për të..! 1. E dua kaq shumë Damaskun, sa i fshihem mallit për të, për të mos e lënduar me paaftësinë time për t’i shkuar nga […]

Meditime (45)

07/08/2021

“Në daçin t’a pranojnë njerzët në daçin jo, aj Besim mbetët gjithnji i saktë!” Ditë pas dite janë të dukshme debatet e atyre që diskutojnë rreth përplasjes së besimit dhe fesë me çështjet e ndryshme […]

Meditime (44)

02/08/2021

“Thuaj: Udhëtoni nëpër tokë..!” Udhëtimet i ngjajnë mirazheve, ku në çdo stacion mund të befasohesh me të reja të panjohura, që patjetër të shërbejnë për të parë e lexuar ndryshe të djeshmen; për të prekur […]

Meditime (43)

01/08/2021

Hidhe tutje hirkën e hutimit..! Hapi sytë, vështro përreth, shih katrahurën e shkaktuar nga afetarizmi dhe zhveshja nga morali, shih si të tërheqin pa e ndjerë, si e si të ngelesh skllav i çështjeve pa […]

1 2