Hana e horizonteve të mia…

31/01/2018

Thonë, se sonte shfaqet Hana e madhe blu me nuanca të kuqe, në një shfaqje të pashembullt, mbi gjithësi… Unë mendoj për ty dhe, nuk di s’i t’ua them, se Hana e horizonteve të mia, […]

Gjurmëve të besëlidhjes së shenjtë..!

28/01/2018

E keni vënë re? Sa më shumë shtohen propagandat e djallëzuara kundër Islamit dhe muslimanëve në botë, aq më shumë shtohet ndërgjegjësimi i muslimanëve ndaj fesë së tyre, po aq shtohet edhe numri i konvertimeve […]