Para Xhamisë së Madhe në Kordoba…

03/11/2018

Kordoba. Sokaku që të shpie drejt xhamisë së famshme të saj, në heshtjen e tij fsheh gjurmët e shekujve të qytetërimit dhe humanizmit të muslimanëve, që për mbi tetë shekuj i dhanë jetë e dritë […]