Vëllezërit e Jusufit (a.s)… -3-

Vëllezërit e Jusufit, për të mbrojtur çështjen e tyre, gënjyen edhe të atin, ndonëse ishte i dërguar i All-llahut!

Kush gënjen deri të dërguarin e Zotit për të mbrojtur një çështje të dëshpëruar, e ka krejt të lehtë dhe të papërfillshme të presë në besë dhe të vrasë pas shpine deri vëllanë e vet!?

Por, ata harruan se, e ardhmja solide nuk ndërtohet mbi pabesi dhe komplote të ndezura nga histeria! Asnjë lëvizje e ngritur mbi këtë pikënisje, nuk ka pasur sukses në historinë e atyre që morën Kabilin si model jete..! 🙂

27.4.2017