Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi

Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi, edhe nëse gjithë bota i fërkon kokën e prishur, në përkëdheli, dyfytyrësi a pamundësi para të keqes!

Toka e shenjtë dhe liria e saj, shenjtëria e jetës dhe dinjiteti i njeriut, si krijesë e Zotit, është çështje e çdo fisniku, përtej fesë, kombësisë, racës e përkatësisë!

Imam Muhamed B. Sytari
Shkodër, 10/10/2023