Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi

10/10/2023

Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi, edhe nëse gjithë bota i fërkon kokën e prishur, në përkëdheli, dyfytyrësi a pamundësi para të keqes! Toka e shenjtë dhe liria e saj, shenjtëria e jetës dhe dinjiteti […]

Dita e Arefatit i ngjan ditës së lindjes…

10/10/2023

Dita e Arefatit i ngjan ditës së lindjes, ndoshta edhe momentit të largimit, mundet edhe ditës së mahsherit… Mundet… Je vetëm ti dhe Zoti jot! Mendo për pak, a vlen kjo botë për të humbur […]

I vetëm para duarve të Zotit!

04/10/2023

I vetëm para duarve të Zotit! Sa e sa ankesa dëgjohen sa andej-këndej çdo ditë në marrëdhëniet tona të përditshme, në komunikimet e heshtura me veten, poaq sa ato të zhurmshme me njërin e tjetrin. […]

“A ke ndonjë nevojë, mor bir?”…

01/10/2023

“A ke ndonjë nevojë, mor bir?”… Njëri prej Mësuesve të mi damaskenë, kishte shpërndarë një ngjarje reale të ndodhur diku në kryeqytetin sirian. E lexova me vëmendje dhe, duke qenë se e njoh mirë shpirtin […]