HZ. MUHAMMEDI (A.S), LAJMËTAR I PAQES…

18/02/2017

Të dashur dhe të nderuar të pranishëm, Transmetimet e sakta mbi ndodhitë e Israsë dhe Miraxhit, përmbajnë në vetvete filozofinë e krejt dërgesës udhëzuese të Hz. Muhammedit (a.s), si Lajmëtar i Paqes, ndërtues dhe mbrojtës […]

Në përkujtim të Hixhretit 1438…

08/10/2016

Të nderuar dhe të dashur vëllezërit e mi dhe ju motra të nderuara, Sonte jemi mbledhur në këtë vend të begatë, me ftesën bujare të Qendrës Islame Shqiptare në Lozanë dhe imamit të saj të […]

1 2