IMAM MUHAMED SYTARI

  • Jetëshkrim

    Muhamed Bardhyl Sytari, u lind në Shkodër, më 21 maj 1978. Në vitin 1993 udhëton drejt Damaskut të Sirisë, ku kryen shkollën e mesme dhe të lartë, duke u diplomuar nga Fakulteti i Thirrjes Islame në vitin [...]

MË NDIQNI NË YOUTUBE:

Follow on Facebook