Rreth barazisë në Islam…

04/05/2021

Një bashkëbisedim i hapur në thelb të temës së barazisë në Islam, pasditen e së martës, më 4 maj 2021, me të nderuarin Armand Bora, në RTV ORA, në ciklin e Muajit të begatë të […]

Përkujdesja për moshën e tretë në Islam

22/04/2021

Mbrëmë, në një bashkëbisedim rreth pozitës së moshës së tretë në Islam, së bashku me të nderuarit Orhan ef. Bislimaj dhe Faruk ef. Ukallo, në RTv Besa, në kuadër të emisionit të përnatshëm: “Karvani i […]

Fjalë të pathëna në një intervistë, larg…

19/04/2021

Intervista e gjatë me gazetaren Graciela Kiri, mbrëmjen e 18 prillit 2021, për Alb UK Tv, në Londër, më riktheu vite pas në kohë, në ditët e fëmijërisë, prejardhjes sime familjare, shkollës fillore në “7 […]

Atë ditë, ai nuk pranoi të falej në kishë..!

04/04/2021

Nëse bota e qytetëruar do të kërkonte për një ditë simbolike në promovim të tolerancës, humanizmit, shirtmadhësisë e drejtësisë, pa dyshim ajo ditë do të ishte dita kur, babai i drejtësisë botërore, Hz. Omeri (r.a) […]

Nuk është prej nesh..!

03/04/2021

  Dje, në xhaminë e Tophanës, teksa shihja zotërinjtë e thinjur, besnikët e hershëm të xhamisë, m’u forcua edhe më shumë bindja dhe besimi në ato fjalë të urta të Resulullahut (a.s) që na urdhëron […]

Në Tetovë promovohet libri “Ve alejkes-Selam”

30/03/2021

Pasditen e së enjtes, më 25 mars 2021, Shtëpia botuese ASR, nën ombrellën e Fondacionit ASR mbajti promovimin e botimit të dytë të librit: “Ve alejkes-Selam…”, të myftiut të Shkodrës,  Imam Muhamed B. Sytari Ky […]

1 2 3 41