Lexim të mbarë të mësimeve të Hixhretit!..

30/09/2016

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë të vetmit Zot të gjithësisë, All-llahut të Madhëruar, i Cili e bëri ngjarjen e Hixhretit, shenjë prej shenjave të madhështisë së Islamit ndër shekuj. I […]

“Biri im, po të lë amanet dy porosi…”

29/09/2016

Po lexoj një libër mbi jetën dhe urtësitë e Lukmanit të urtë, të cilin e përmend edhe All-llahu i Madhëruar në Kur’an. Urtësitë e tij janë shumëdimensionale, të vlefshme për çdo kohë, individ e grup […]

Gënjeshtra nuk është sistem jete tek ne!

28/09/2016

Mesazhi që dua të ndaj me ju sonte, është i shkurtër. Një fjalë e urtë, që e lexova mbrëmë. Konkluzion, prej atyre që të mësojnë përplasjet në jetë. “Plagose tjetrin me të vërtetën, por mos […]

“Ma mbylli gojën bariu i tyre!”…

27/09/2016

Më tërhoqi vëmendjen sonte postimi i një miku tim damasken. Kam dëshirë ta ndaj me ju. “Tregohet se, një jomusliman kaloi pranë një fshati musliman dhe kishte marrë zotim të ngatërronte dijetarët e vendit me […]

Kur do të zgjohen muslimanët..?

25/09/2016

Në një postim tijin para një ore, dijetari elitar Shejkh Jusuf El-Karadavi, (President i Lidhjes Botërore të Dijetarëve të Muslimanëve), tërheq vëmendjen e mbarë muslimanëve të botës rreth kasaphanës së Halebit në Siri, ku përtej […]

Por, i ati nuk e qortoi të birin, kur ai…

24/09/2016

Po shfletoja lajmet dhe publikimet kryesore të ditës së sotme në rrjetet e ndryshme sociale. Më tërhoqi vëmendjen një shënim nga Dr. Selman El-Audeh në profilin e tij zyrtar në twitter. Thirrësi islam i afirmuar […]

1 2 3