E dua pa kushte këtë vend..!

27/08/2017

E dua këtë vend; tokën e tij, ajrin e tij, nxehtësinë e tij, zhurmën e tij, turmat përherë në rritje drejt tij, ezanin e tij, ikametin e tij, namazin në Haremin e tij, fytyrat e […]

Shoqëria e besimit është bekim!

04/08/2017

Shoqëria e besimit është ajo që vlen; në këtë botë dhe në të përtejmen! Elhamdulilah për këtë mirësi! Shoqëria e besimit është garanci për sigurinë, paqen e harmoninë, ndershmërinë dhe pastërtinë në marrëdhënie me këdo; […]

Ne nuk vijmë nga asgjëja..!

02/08/2017

Gjithmonë kam menduar dhe besuar se shqiptarët e trevave të Kosovës janë burra me namus, plot urti e vlera fetare e kombëtare. Vazhdoj ta mendoj e ta besoj një gjë të tillë, aq më tepër […]

Elhamdulilah që jam musliman!

01/08/2017

Hidh sytë përreth, shih katrahurën e shkaktuar nga afetarizmi dhe zhveshja nga morali, thuaj: “Elhamdulilah që jam musliman!” dhe, puno fort që kjo Dritë të përhapet gjithandej, sa të jesh gjallë! Dhe, kujto përherë: Nuk […]