Pyesni, pyesni pa fund, por kujdes..!

26/03/2018

Në vitin 2014, vëllau dhe miku im, Imam Didmar Faja nxori në qarkullim librin e tij më të ri, titulluar: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, duke na bërë një shërbim të vyer në pasurimin e […]

Siria, matësi i vërtetë i qytetërimit të sotëm…

14/03/2018

Imagjinoni se çfarë civilizimi e qytetërimi është ky, që lejon shkatërrimin e djepit të civilizimeve dhe qytetërimeve botërore; Sirinë! Imagjinoni, kasaphana e Sirisë ka mbi shtatë vite. Qindra mijëra jetë të pafajshme, sa e sa […]

Eja në Islam, jeto lart!

09/03/2018

Kjo rrugë është e hapur vetëm për ata që DUAN! Jashtë këtij kushti, ajo mbetet thjeshtë një copë toke, dritën e së cilës s’mund ta dëshmojnë dot të verbërit, që kanë humbur shijen e bekimeve, […]

Harfe të lidhura në kujtimin Tënd…

06/03/2018

Përmendja e emrit Tënd sjell pranverën në dimër… Jo, Ti je vetë pranvera, kurdo që vjen, në çdo stinë që mbërrin, kujtimi Yt nuk vjen vetëm… Ty të shoqëron amberi e misku, flladet e përmendjes […]

Elhamdulilah…

02/03/2018

Asnjëherë nuk duhen harruar mirësitë e All-llahut në jetë, ato që na e zbukurojnë ditën dhe natën, që na rregullojnë humorin e na mbushin me shpresë e frymë. Herë pas here, njeriu duhet të kthehet […]