Sulltan Abdulhamid Hani

10/02/2020

10 shkurt 2020, plot 102 vite nga kalimi nga kjo botë e Sulltan Abdulhamid Hanit, burrit të madh që mbrojti dinjitetin dhe krenarin e ymetit të tij. Na mësoi se përtej intrigave dhe realiteteve të […]