All-llahu, Zoti…

29/10/2016

Ditën e sotme, pata rastin e mirë të dëgjoj nga afër e të mësoj nga eksperienca dhe urtësia e spikatur e thirrësit të shquar islam saudit, Dr. Selam El-Audeh, i ftuar në një konferencë vlerash, […]

Kujtime që lidhen me emrin e madh të Doktor Butit…

26/10/2016

Gjatë viteve të studimit në Damask, në periudhën 1993-2001, përveç dijetarëve dhe edukatorëve të spikatur të shkollës sime, natyrshëm, kam ndjekur me shumë dëshirë përfitimi dhe me zellin e kërkuesit të dijes, edhe shumë e […]

“Do triumfojë ai që do të ushqesh!”

25/10/2016

Një djalë i ri, pyeti një plak të urtë, i tha: Brenda meje janë dy ujqër, që luftojnë me njëri-tjetrin. Njëri më fton për mirë, tjetri për keq… I urti, ia ktheu: “Do triumfojë ai […]

1 2 3 4