Edukata, dijetari dhe ixhazeti…

27/07/2019

“Me kulturën që na ka dhanë ai, nuk mund t’i dalim kurrë hakut, kaq Hoxhë i naltë ka kenë. Na ka mësu me pasë frikë Zotin, me pasë karakter feje, jo m’u mburrë me diploma […]

Mesazh minberi…

07/07/2019

Në Islam nuk ka mashtrim! Muslimani nuk gënjen, muslimani nuk vjedh, muslimani nuk është njeri i korruptuar, muslimani nuk merr jetën e tjetrit, muslimani nuk terrorizon, muslimani nuk hedh baltë mbi të tjerët, muslimani nuk […]

E mrekullueshme kjo lidhje..!

04/07/2019

E mrekullueshme është lidhja e natyrshme që ka njeriu me vendlindjen e tij. Është dashni e heshtur e lindur që ditën, kur vijmë në këtë botë. Është toka, zanafilla e krijimit tonë! Është brumi i […]