Feja dhe mendja

22/03/2022

Feja dhe mendja Nga: Shejkh Ahmed Keftaro Janë dy varka shpëtimi, që s’kanë të tretë… Dy drita që i ndriçojnë njeriut rrugën e lumturisë dhe mirësisë, për të mbërritur aty… Dy drita, që dalin nga […]

Çanakkale! Shpirt lavdie, dritë aveniri!

18/03/2022

“Shkodran, shkodran..!”, thirri njëri prej anëtarëve të grupit tonë. Kaq ishte e mjaftueshme që emocionet të ndizeshin edhe më shumë, në atë vend, ku vetëm emocionet nuk mungojnë. Janë prezente më shumë se asnjëherë tjetër, […]