Me zemër të mirë Tre Muajt e Mirë!

25/02/2020

Hyrja e Hanës së re të Muajit Rexheb 1441, shënon një moment reflektimi për secilin prej nesh, duke na ftuar të veprojmë e të punojmë, mbështetur mbi pragun e Thirrjes së besimit e të fesë, […]

Mesazh minberi…

07/07/2019

Në Islam nuk ka mashtrim! Muslimani nuk gënjen, muslimani nuk vjedh, muslimani nuk është njeri i korruptuar, muslimani nuk merr jetën e tjetrit, muslimani nuk terrorizon, muslimani nuk hedh baltë mbi të tjerët, muslimani nuk […]

Muaji Ramazan është Muaj i rimëkëmbjes!

04/06/2018

I nderuar Shkëlqesia e Juaj, z. Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Të nderuar autoritete civile dhe fetare të Shkodrës, Të nderuar myftilerë të trojeve tona kombëtare, nga Kosova dhe Mali i Zi, Të […]

Ne, Islami ynë, Kur’ani dhe Muaji Ramazan…

07/05/2018

Të dashur dhe të nderuar të pranishëm, Po shfletoja lajmet e ditës së sotme, ku ndër të tjera u ndala tek deklarata e zëdhënësit të Presidencës së Turqisë, intelektualit të shquar, Ibrahim Kalin. Sipas TRT […]

Droga, fajdet dhe lojrat e fatit

11/04/2018

Në prag të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, momentit më kulminant të historisë së njerëzimit, kur në Kudsi Sherifë, Hz. Muhammedi (a.s) u takua me vëllezërit e tij, të Dërguarit e Zotit, ky […]

1 2 3 4