Mesazh me rastin e Fillimit të Muajit Ramazan 1438/2017

26/05/2017

Të dashur dhe të nderuar vëllezër dhe motra, besimtarë muslimanë, bashkëqytetarë, Nëpërmjet këtij mesazhi dua t’ju përhajroj me zemër, në prag të Muajit të Madhërishëm të Ramazanit 1438/2017, duke u lutur me shpirt që Zoti […]

Gënjeshtra nuk është sistem jete tek ne!

28/09/2016

Mesazhi që dua të ndaj me ju sonte, është i shkurtër. Një fjalë e urtë, që e lexova mbrëmë. Konkluzion, prej atyre që të mësojnë përplasjet në jetë. “Plagose tjetrin me të vërtetën, por mos […]

Dhuna dhe terrorizmi nuk janë feja e jonë!

15/07/2016

Të nderuar vëllezër dhe motra besimtarë, muslimanë, Në Kur’anin Famëlartë jemi porositur: “O bijtë e Ademit, po a nuk u dërgova porosinë që të mos e dëgjoni djallin, se me të vërtetë ai është armiku […]

Dersi i Fitër Bajramit 1437/2016

05/07/2016

Të dashur e të shtrenjtë vëllezër dhe motra muslimanë, Falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të të Vetëm e të vërtetë të universit, galaktikave, detrave, maleve, njeriut dhe […]

1 2 3 4