Ne, Islami ynë, Kur’ani dhe Muaji Ramazan…

07/05/2018

Të dashur dhe të nderuar të pranishëm, Po shfletoja lajmet e ditës së sotme, ku ndër të tjera u ndala tek deklarata e zëdhënësit të Presidencës së Turqisë, intelektualit të shquar, Ibrahim Kalin. Sipas TRT […]