Kur agon Dielli i rimëkëmbjes së ymetit…

24/06/2018

Heronjtë e mëdhenj të historisë sonë mbeten përherë pika referimi në rrugën e rimëkëmbjes. Një ymet që u ngjiz me thirrjet hyjnore për dije, durim, mëshirë, drejtësi, ndershmëri, paqe, qëndrueshmëri para sfidave, butësi në mes […]

Koha për t’u kthyer nga krenaria e shekujve!

19/06/2018

Lavdia e shekujve plot drejtësi dhe mëshirë, mirëqenie dhe qytetërim, që muslimanët me Islamin e tyre gjithëpërfshirës dëshmuan për gjatë shekujve dhe ditën të udhëheqin botën drejt harmonisë dhe humanizmit, pa asnjë dyshim që do […]

Muaji Ramazan është Muaj i rimëkëmbjes!

04/06/2018

I nderuar Shkëlqesia e Juaj, z. Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Të nderuar autoritete civile dhe fetare të Shkodrës, Të nderuar myftilerë të trojeve tona kombëtare, nga Kosova dhe Mali i Zi, Të […]