Intervistë për portalin foldrejt.com

12/11/2023

Intervistë për portalin foldrejt.com Si u bëre hoxhë? Ku lindi dashuria për fenë e Zotit? Pavarësisht faktit se unë kam lindur në periudhën, kur në Shqipëri feja ishte e ndaluar me ligj; nuk kishte xhami, […]

Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi

10/10/2023

Terrorist dhe kabil vrastar është pushtuesi, edhe nëse gjithë bota i fërkon kokën e prishur, në përkëdheli, dyfytyrësi a pamundësi para të keqes! Toka e shenjtë dhe liria e saj, shenjtëria e jetës dhe dinjiteti […]

Dita e Arefatit i ngjan ditës së lindjes…

10/10/2023

Dita e Arefatit i ngjan ditës së lindjes, ndoshta edhe momentit të largimit, mundet edhe ditës së mahsherit… Mundet… Je vetëm ti dhe Zoti jot! Mendo për pak, a vlen kjo botë për të humbur […]

1 2 3 4