Shfaqje nuranite, në një Muaj Bese!

25/03/2024

Shfaqje nuranite, në një Muaj Bese! – përshtypje dhe mbresa – Mbrëmë, teksa fluturoja, në kthim për në tokën time, ende kisha të gjalla në mendime, momentet e paharruara në mesin e besimtarëve në Xhamia […]