Dhuna dhe terrorizmi nuk janë feja e jonë!

15/07/2016

Të nderuar vëllezër dhe motra besimtarë, muslimanë, Në Kur’anin Famëlartë jemi porositur: “O bijtë e Ademit, po a nuk u dërgova porosinë që të mos e dëgjoni djallin, se me të vërtetë ai është armiku […]

Dersi i Fitër Bajramit 1437/2016

05/07/2016

Të dashur e të shtrenjtë vëllezër dhe motra muslimanë, Falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të të Vetëm e të vërtetë të universit, galaktikave, detrave, maleve, njeriut dhe […]

Mesazh me rastin e Fitër Bajramit 1437/2016

04/07/2016

Të dashur dhe të nderuar vëllezër dhe motra besimtarë, Është mirësi e madhe nga Mëshirëploti All-llah, i Cili na dha mbarësi ta agjërojmë Ramazanin e këtij viti në mënyrë masive, duke dëshmuar plot dinjitet e […]

1 2 3 4