“Haxhi..!”

24/09/2017

Sa bukur, kur e thërrasim dikë: “Haxhi…”! Dashje pa dashje, na përfshin në botën e bardhë të besimit, paqes e dorëzimit tonë para duarve të Krijuesit Mëshirëplotë, që edhe Haxhin e bëri një stacion të […]

Haxhi bëhesh pasi të kthehesh nga Meka!

21/09/2017

Haxhi bëhesh duke kontrolluar namazin e përditshëm, gjuhën dhe çfarë del prej saj, sjelljen me mjedisin përreth, mendimet dhe pastërtinë e tyre, zemërimin dhe ekuilibrin intelektual, marrëdhëniet në familje, ato në shoqëri, frenimin e fodullëkut […]

Duhet medoemos të ketë një rizgjim…

19/09/2017

“Sa shumë kemi nevojë ne muslimanët të kuptojmë si duhet fenë tonë, pas asaj që dëshmuam, prej akuzave devijuese ndaj nesh me ekstremizëm dhe terrorizëm, si rezultat i komploteve të armiqve të ymmetit, keqkuptimit tonë […]

Mjerë për ta! Lum për ne!

08/09/2017

Zemër e shpirt dorëzuar para Dritës, me të cilën u dërgove, o Ma i Miri i tanësisë… Të tjerat, shkojnë e vijnë. Ato që na shqetësojnë, si të papritura e shfrime nga bota e injorancës, […]