Dikush-dikush…

30/03/2017

“U zgjove nga gjumi, sheh me sy, dëgjon me veshë, lëviz natyrshëm, merr abdes… Këto janë mirësi shumë të mëdha, pasi Ai të lejoi të jetosh edhe një ditë të re, të pajisi me shëndet […]

“Ndërsa unë pas qenit të Lejlasë…”

28/03/2017

Para ca ditësh, një mik imi damasken kishte publikuar një prej ndodhive të shumta të Mexhnunit të Lejlasë. Kajs ibnul-Mulevvih, Mexhnuni, kishte parë qenin e Lejlasë dhe i ishte vënë pas, për ta çuar tek […]

“Lutmuni Mua, Unë ju përgjigjem!”…

27/03/2017

All-llahumme, Ty të qofshin krejt lavdet e botës, që na udhëzove në Islam! All-llahumme, Ty të qofshin krejt falënderimet e gjithësisë, që na bëre pjesë të ymmetit të Vulës së të Dërguarve të Tu, Hz. […]

Unë i përkas Rimëkëmbjes!..

26/03/2017

“Jeta më ka mësuar ta bëj zemrën time qytet, shtëpitë e të cilit janë dashnia, rrugët e tij toleranca. Dhe, inxhinieria më e bukur në jetë është: NDËRTIMI I URAVE TË SHPRESËS, MBI DETRA PESIMIZMI”. […]

Xhamia e Parrucës, simbol islam i Shkodrës

23/03/2017

Të dashur e të nderuar vëllezër besimtarë, “Ezani i sabahut të ditës së xhuma, më 23 mars 2007, sinjalizoi fillimin e emocioneve të mëdha të një dite, që do të mbahet mend gjatë në kujtesën […]

1 2 3 4