Madhështia e një dëshmie profetike…

19/05/2016

Fjala që sahabiu i nderuar, Temim Ed-Dari (r.a) ka dëgjuar nga Resulull-llahu (a.s), i cili thoshte: “Do të mbërrijë kjo fé, ku ka mbërritur nata dhe dita…”, më kumbon më ëmbël se asnjëherë tjetër, sa […]

Mirë se erdhe, Hoxhë..!

16/05/2016

Sot, qytetin e Shkodrës e vizitoi një njeri i bardhë, prej atyre që ta kujtojnë Zotin, fenë, besimin, moralin, virtytin, dijen e urtësinë, me heshtjen e tyre, me një vështrim të shoqëruar me një buzëqeshje […]

Në mospajtim me ndryshimet në kodin e familjes…

14/05/2016

Sot, dua të ndaj me ju një vështrim timin mbi familjen dhe përkujdesjen e Islamit ndaj saj, edhe në mospajtim absolut me përpjekjet denigruese të lobeve antiislame, antishqiptare dhe antikombëtare kundër vlerave të familjes shqiptare. […]

“Unë jam vëlla me Shejkh Ahmed Keftaron!”…

07/05/2016

Mbrëmjen e sotme, më 7 maj 2016, në Damask të Sirisë ka ndërruar jetë njëri prej Hoxhallarëve të mi të dashur, Shejkh Ahmed Raxhih, ez’heristi i urtë, dijetari karizmatik, gojëmbli, zemërmadhi, i thjeshti, njeriu praktik, […]

Për të mos harruar se kush jemi..!

05/05/2016

Kohë më parë, i nderuari H. Fejzi Zaganjori, më pat kërkuar që në xhaminë e Rusit (a më mirë thuaj, në faltoren e Rusit), të organizojmë një ceremoni në përkujtim të burrit të urtë, Mësuesit […]

1 43 44 45 46